Wij bouwen websites
om te bouwen aan jouw succes.

Aldesigns realiseert creatieve concepten om jouw onderneming te laten groeien. Vanuit onze thuisbasis in Arnhem ontwerpen en ontwikkelen wij elke vorm van online en offline communicatie met als doel jouw naamsbekendheid te vergroten. We willen jouw onderneming graag goed leren kennen om samen de beste strategie te bepalen voor de grootste impact op jouw doelgroep.

diensten

Websites

Om jouw bedrijf online te presenteren.

Wij maken onze websites met WordPress CMS (content management system). WordPress is tegenwoordig het meest gebruikte platform voor het bouwen van websites en werkt erg goed samen met Google voor goede SEO resultaten. Voor webshops gebruiken wij WooCommerce. Dit is een populaire e-commerce plugin dat geoptimaliseerd is voor WordPress. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat onze websites responsive zijn en goed functioneren op alle devices.

Onderhoud

Zodat alles soepel blijft draaien.

De online wereld staat nooit stil en daarom moet het onderhoud van de website op een goede manier worden uitgevoerd. Als de website niet up to date blijft verouderd het en dat resulteert in een minder veilige en vindbare website. Zelfs na updates kunnen er functionaliteiten veranderen of zelfs uitvallen. Het is daarom van belang je website goed te onderhouden. Wij nemen deze zorg van je over. Naast gewenste aanpassingen houden we de website up to date, maken we back-ups en zorgen we ervoor dat alles goed blijft draaien.

Branding

Voor optimale merkbeleving van jouw bedrijf.

Branding is voor elke onderneming belangrijk. Je wilt dat jouw merk herkend wordt en dat men hier een goed gevoel bij krijgt. Om dit te realiseren vertalen we de kernwaarden van jouw bedrijf naar een visueel concept bestaande uit kleuren, lettertypen, illustraties, vormen en patronen. Deze elementen vormen samen de identiteit van jouw bedrijf en komen tot uiting in elke vorm van online en offline communicatie.

Social media

Voor meer naamsbekendheid en interactie.

Social media is een belangrijk en krachtig middel om je merk te promoten. Om dit middel goed en gestructureerd in te zetten kijken we niet alleen naar de doelgroep van jouw onderneming maar doen we ook een concurrentieanalyse. We bekijken vervolgens welke platforms het meest geschikt zullen zijn voor jouw bedrijf. Social media kost tijd maar het is laagdrempelig, goedkoop en het meest effecieve kanaal om mensen te bereiken.

werkwijze

Kennismaking

Om goed van start te gaan plannen we eerst een oriënterend gesprek in om jouw globale wensen in kaart te brengen. Wij geven advies en voorbeelden over hoe wij het gaan aanpakken. Na dit gesprek brengen wij een gepaste aanbieding uit.

Concept

In de ontwerpfase creëren wij een functioneel ontwerp dat in het tweede gesprek besproken zal worden. Tijdens dit gespek gaan wij dieper in op het ontwerp en de functionaliteiten van de website. Binnen dit proces is er nog genoeg ruimte voor aanpassingen.

Realisatie

Wanneer het ontwerp voldoet aan alle wensen kan de bouw van de website daadwerkelijk beginnen. Pagina's worden aangemaakt en ingericht met teksten en afbeeldingen. Voordat de website gelanceerd wordt zullen we de website samen nogmaals doornemen.

Oplevering & nazorg

Zodra je helemaal tevreden bent met het eindproduct, dan gaat de website live en is hij voor iedereen toegankelijk. Bij oplevering van de website geven we een complete uitleg over het gebruik van de website. Uiteraard staan wij voor je klaar voor aanpassingen en onderhoud.