cv upgraden

Op zoek naar een nieuwe job maar kan je CV wel een opfrisbeurt gebruiken? CV Upgraden neemt als geen ander Curriculum Vitae’s onder de loep om deze te moderniseren en tekstueel te verbeteren. Met kennis van de huidige arbeidsmarkt passen zij hun vakkundigheid toe op een maatwerk concept voor elk CV.

  • website

    cvupgraden.nl
  • project

    logo/huisstijl/webshop

  • periode

    2018

cv upgraden

Van naamgeving tot en met webshop hebben we voor dit project alle elementen ontwikkeld. De grootste uitdaging was het bedenken van een sterke merkidentiteit welke uiteindelijk overvloeide in een rijke merkbeleving bestaande uit de visuele en tekstuele vertaling van het merkconcept. Hieruit is het logo ontstaan, de huisstijl ontwikkeld en toegepast in een mooie responsive WordPress website.

logo

De letters 'CV' vormen een document dat het Curriculum Vitae uitbeeld. Aan het uiteinde van de letter 'V' is een pijl omhoog gericht dat verwijst naar verbetering / upgraden.

kleuren

Voor CV Upgraden is de basiskleur Blue Sapphire gekozen. Blauw is een zakelijke kleur en wordt geassocieerd met vertrouwen, betrouwbaarheid en stabiliteit. Dit zijn de kernwaarden van CV Upgraden.

blue-green
teal-blue
blue-sapphire
dark blue-green

website

De website bestaat fundamenteel uit twee pagina's. De homepage bevat informatie over het bestelproces, een slider met recensies en het contactformulier. De tweede pagina is de WooCommerce shop page waar de CV layouts besteld kunnen worden.

CV Upgraden
CV Upgraden