in my dreams

Woondromen, wie heeft ze niet? Rosalin, eigenaar van In My Dreams, is vaak verhuisd en probeerde overal met weinig spullen een thuis te creëren. Mede hierdoor was haar droom ontstaan om ook anderen te kunnen helpen bij het creëren van een sfeervol en stijlvol thuis. Unieke woonaccessoires en sieraden shop je bij In My Dreams.

in my dreams

Van Rosalin kregen wij het verzoek om een webshop te maken ter uitbreiding van haar onderneming. Voorafgaand aan de website hebben we samen de merkstrategie doorlopen waarbij de handelsnaam In My Dreams en een concept van het logo voor ons de basis was om mee te werken.

In My Dreams In My Dreams In My Dreams In My Dreams In My Dreams In My Dreams

huisstijl

De wensen voor het logo, de huisstijl en de website waren een zwart-wit design waarbij de website aangekleed zou worden met mooie sfeer- en productfoto's die Rosalin zelf heeft gemaakt. Om het logo meer een geheel te maken met de naam 'In My Dreams' hebben we de letter 'D' veranderd in een halve maan.

white
dark-golden-rod
eerie-black

website

De main focus lag op het bouwen van een goed werkende webshop. Ten behoeve van het verzendproces is het verzendplatform Sendcloud gekoppeld aan de webshop. Dit systeem maakt het mogelijk om het volledige verzendproces optimaliseren. Naast een goed overzicht in de bestellingen en orderstatus, is er de mogelijkheid om zelf een selectie te maken uit alle bekende vervoerders. Ook kan er een Track & Trace aan de klant worden aangeboden.

Op de verjaardag van Rosalin in december 2019 hebben we de webshop afgeleverd en zijn er direct een dozijn bestellingen geplaatst. Een geslaagde opening!