laced by j

Laced by J is gepassioneerd en gespecialiseerd in het maken van pruiken en haarwerken. Zijn producten bestaan uit echt haar van hoogwaardige kwaliteit dat geïmporteerd wordt uit India. Deze worden vervolgens op verzoek bewerkt tot het gewenste resultaat.

laced by j

Laced By J heeft zijn succes voornamelijk te danken aan social media. Jeffry, eigenaar van Laced By J, postte zijn creaties op Instagram en kreeg al snel enorm veel berichten van mensen wereldwijd die geïnteresseerd waren in zijn haarwerken. Wij hebben Jeffry mogen helpen met het uitbreiden van zijn onderneming. We hebben het logo gefinetuned, productfoto's gemaakt en dit toegepast in een mooie responsive webshop.

huisstijl

De wensen voor het logo, de huisstijl en de website waren op visueel vlak een clean zwart-wit design, met een splash paars. Voor de typografie is gekozen voor een moderne stijl lettertype met circelvormige curves waardoor het in elke context goed leesbaar is.

white
electric-violet
black-grape

website

Voor de homepage hebben we een collage gemaakt van Jeffry's Instagram posts, zodat de haarfijne creaties direct goed zichbaar zijn voor bezoekers. De webshop draait op WooCommerce waar vooralsnog alleen de basis haarstukken worden aangeboden. Het was daarnaast van belang om het verhaal van Jeffry te presenteren op de website in de vorm van een tijdlijn.

Laced By J

Voordat Jeffry naar New York vertrok om zijn uitnodiging voor de New York Fashion Week bij te wonen ging de website live en hebben we Jeffry een stapel visitekaartjes meegegeven.

Laced By J
Laced By J Laced By J